Vozi #breztelefona in plačaj manj

Uporaba mobilnih telefonov je postala del vsakdanjika v različnih situacijah in žal vožnja pri tem ni izjema. Raziskave kažejo, da je kljub zakonski prepovedi uporaba mobilnih telefonov med vožnjo zelo pogosta ter da v zadnjih letih celo narašča. V Sloveniji naj bi kar 75 % voznikov med vožnjo uporabljalo mobilni telefon (podatki raziskave Agencije RS za varnost prometa). Če so vozniki včasih telefon uporabili za klic ali pošiljanje sporočil, pa danes s pametnimi telefoni dostopajo tudi do spletnih vsebin. S tem ko so se možnosti uporabe mobilnih telefonov razširile, se je povečala tudi verjetnost, da bodo vozniki posegali po napravah med vožnjo.

Z uporabo mobilnega telefona med vožnjo se tveganje za povzročitev prometne nesreče poveča kar za 4-krat. 

Na pametnem telefonu naj bi preživeli v povprečju slabih pet ur na dan. Ker so strokovnjaki prepričani, da je multitaskanje nemogoče, naj tvoj telefon v avtu počiva. Tvoja zaobljuba, da voziš #breztelefona, te popelje do 5 % popusta za WIZ Avto zavarovanje. 

Zakaj? Ker nagrajujemo odgovorne voznike. 

Kodo za popust dobiš po oddaji svojih podatkov, z njo ob sklenitvi WIZ Avto zavarovanja koristiš 5% popust. Zavarovanje tako ugodneje in zares enostavno skleneš online - kar iz domačega kavča in to kadarkoli.

PRIDOBI 5% POPUST ZA WIZ AVTO

 

WIZ avto struktura oglasov 2019 breztelefona produktni 2