V 10 minutah do zavarovanja in ugodnosti kar prek interneta

02.07.2016

V 10 minutah do zavarovanja in ugodnosti kar prek interneta


Sodobno življenje je hitro in preprosto, v njem ni časa za čakanje v vrsti pred okencem, dolgočasno izpolnjevanje obrazcev in podpisovanje neštetih kopij. Le zakaj, če pa lahko vse urediš doma z nekaj kliki in vpisom osnovnih podatkov?

Če se bojiš urejanja zadev prek spleta ali ne zaupaš plačevanju prek računalnika, ti sporočamo, da je strah odveč. S klikom miške ne moreš ničesar »zamočiti«, denarna nakazila pa so povsem varna. Sklenitev zavarovanja prek spleta je hitra, preprosta in udobna, to pa so bistvene prednosti tovrstne sklenitve, ki jo opraviš v petih preprostih korakih. Pred tem pripravi nekaj svojih osnovnih podatkov, ki jih verjetno ne veš na pamet, kot sta na primer številka kartice zdravstvenega zavarovanja in TRR, če boš plačeval prek trajnika.

Če ti pri izbiri zavarovanj in vnašanju svojih podatkov kaj ne bo jasno, ne skrbi, saj smo ti ves čas na voljo na elektronskem naslovu info@wiz.si, od ponedeljka do petka med 8. in 17. uro pa tudi prek telefona na številki 080 11 24 ali spletnega klepeta.

Zavarovanje lahko pod določenimi pogoji skleneš tudi v primeru, da si že zavarovan pri drugi zavarovalnici in pri tem ti bomo prav tako pomagali. Mi bomo namreč uredili odpoved tvojega trenutnega zavarovanja namesto tebe.

Zavarovanje z ugodnostmi

Verjetno boš na edino »težavo« naletel že pri prvem koraku, kjer si boš moral izbrati svojo ugodnost, ki ti pripada ob sklenitvi zavarovanja:

  • 70 € popusta na ceno avtomobilskega zavarovanja WIZ Avto,
  • bon za nakup v Sportini v vrednosti 50 €,
  • 40 €, nakazanih neposredno na tvoj TRR,
  • ...

PREGLEJ UGODNOSTI

Res je, izbira ni lahka, zato moraš dobro premisliti. Če imaš avto, se ti splača skleniti zavarovanje WIZ Avto in izkoristiti super ugoden popust pri zavarovanju avtomobila. Če potrebuješ nova oblačila, izberi bon za šoping v Sportini, če pa bi si rad privoščil kaj drugega, izberi nakazilo denarja na račun in si privošči … karkoli že. :)

Se vidimo na WIZu!

Če je šel status študenta po gobe, pavziraš ali si dopolnil 26 let, je pametno skleniti dopolnilno zdravstveno zavarovanje WIZ Zdravje. To ni obvezno, je pa nujno, sicer boš moral doplačati za tiste zdravstvene storitve, ki jih obvezno zavarovanje ne krije v celoti. Vzemi si torej 10 minut, skleni zavarovanje in izkoristi ugodnost.

SKLENI ZAVAROVANJE

 

  • primozbregar.com 352