Sandra Salihović: "Zakaj sem sklenila WIZ Avto zavarovanje ..."

06.07.2016

Sandra Salihović: "Zakaj sem sklenila WIZ Avto zavarovanje ..."


Bližal se je oktober 2015. Dring, dring – alarm – "KMALU ti poteče zavarovanje", mi je rekel. 

OK, zopet bo na sporedu mukotrpno čakanje pri teti na zavarovalnici, mukotrpno predvsem zato, ker veš, da bo znesek neugoden za denarnico … Ali žep, odvisno kje nosite naokoli svoje evre. :)

Pred dvema letoma sem imela prometno nesrečo, izgubila bonus, šla v malus in imela leta 2014/2015 zelo visoko polno kasko zavarovanje. Toliko visoko, kot je bila povprečna mesečna bruto plača v aprilu 2016 – če vas zanima – stric Google ve, kolikšna je bila. Vozim Polota, letnik 2010. Globoko verjamem, da se vsaka stvar zgodi s svojim namenom. Če se prepustiš toku, se vse stvari zgodijo ob točno določenem času, takrat ko je potrebno. In takrat je bilo več kot potrebno, da pride informacija o WIZ zavarovanju do mene. Zanj mi je povedal oči, njemu je povedal kolega, kolegu pa … Kdo bi vedel. Saj vemo kako informacije zaokrožijo. Dobre in slabe. Ta je bila vsekakor dobra. Ne dobra, odlična. Nujno potrebna, seveda. :)

Potem je bila situacija sledeča: takoj sem v Google vtipkala WIZ zavarovanje, kliknila na WIZ Avto gumb izračun, izpolnila potrebne podatke v 5. korakih, ki so mi vzeli eno, dve, maximalno 3 minute - vse online – in informativni izračun z zavarovalnim zneskom se je pojavil pred tabo. WOW, nisem verjela, za vsak slučaj naredila izračun še enkrat. Enaka cena. Na zaslonu se ni pokazal znesek povprečne bruto slovenske plače, ampak "minimalc". Občutite razliko? 

Vseeno sem o WIZu povprašala še na Twitterju. Vedno imam o vseh stvareh še 10 dodatnih vprašanj (za dokaz prilagam screen shot spodaj :) ). Tipkam, tipkam, hitro, avtomobilsko zavarovanje mi poteče JUTRI! Še hitreje dobim odgovor kar direktno od WIZ ekipe, prosijo za številko, opravimo prijeten telefonski pogovor, vzeli so si čas zame in še 1x smo skupaj naredili izračun – nič se nisem zmotila! Tako sem sklenila zavarovanje online en, dva, tri. 

Zamenjala sem 4 zavarovalnice, WIZa ne bom! Zakaj?

1. Ugodno avtomobilsko zavarovanje z možnostjo odplačevanja na obroke.
2. Absolutna prednost je ta, da zavarovanje lahko urediš iz domačega naslonjača.
3. Prijazni zaposleni, ki to dejansko so.
4. Odzivnost na vprašanja preko maila je ekspresna.

SEM VESELA IN PONOSNA WIZ ZAVAROVANKA! :) Zakaj ne bi še ti preveril, koliko te stane WIZ Avto zavarovanje?

INFORMATIVNI IZRAČUN CENE 


 *** Zapis je napisala Sandra Salihović, ustvarjalka in ustanoviteljica bloga Mavrica okusov.

  • Sandra tvit 2
  • Sandra tvit2
  • primozbregar.com 215
  • primozbregar.com 290