5 najboljših

29.12.2016

5 najboljših


Te zanima, kateri so najbolj brani WIZ zapisi leta 2016? Beri dalje. 

1. Pet stvari, ki jih NE SMETE storiti, ko se zgodi prometna nesreča

Ko se zgodi prometna nesreča, morate slediti določenim postopkom, zato da zagotovite lastno varnost, varnost sopotnikov in drugih udeleženih v nesreči, pa tudi zato, da je vse pravilno dokumentirano za kasnejše postopke. Obenem pa v primeru prometne nesreče nekaterih stvari nikoli ne smete narediti. Nekatere od teh so zgolj nepremišljene napake, drugo kaznivi prekrški, podrobneje pa si jih bomo pogledali v današnjem zapisu.

PREBERI

2. Kdo je Urška Ahac, WIZ zavarovanka?

Veliko ljudi je, ki bi radi spremenili vsakodnevno rutino, ker jih ta trdno drži v začaranem krogu povprečja, in živeli bolj polno. Naša zavarovanka Urška je lahko vzor prav vsem, preberi, kako zdravo in aktivno živi.

O URŠKI 

3. Kako voziti po večpasovnih krožiščih? 

Krožišča so varen način urejanja prometa, vendar le, če upoštevamo pravila, ki veljajo za vožnjo po njih. Ne pozabite – nikoli se vam ne mudi toliko, da ne bi imeli časa zapeljati še enega kroga po krožišču, če ga ne uspete zapustiti takoj.

OH, TA KROŽIŠČA

4. Poznate razliko med kritjem AO in AO plus?

AO je obvezno avtomobilsko zavarovanje, brez katerega ni možno podaljšati registracije vozila. Kaj pa je AO plus? Cena AO+ je vezana na ceno AO in znaša približno 20 % vrednosti AO: preberite, zakaj je kritje nujno.

AO PLUS

5. WIZ riževe palačinke

Sandra Salihović, WIZ zavarovanka, je zate spisala sestavine in postopek za #resnicnofajn riževe palačinke, ki jih lahko poješ brez kančka slabe vesti - do zadnjega koščka. Palačinke so brez glutena.

 RECEPT

  • primozbregar.com 206
  • primozbregar.com 273
  • primozbregar.com 303
  • primozbregar.com 294