Blog

naslovna web
Nasveti za pravilno rabo telefona pri otrocih in najstnikih: brezplačna zloženka
24.09.2019

Koliko časa za zasloni je preveč? Kdaj je čas za nakup prvega telefona? Kaj narediti, če je otrok doživel neprijetno izkušnjo na spletu?

Preberi več
primozbregar.com 232
Se še spomniš življenja #breztelefona?
22.02.2019

Agencija za mobilno telefonijo v ZDA Plastic Media je izvedla raziskavo, v kateri so preverili, ali lahko živimo brez pametnih telefonov.

Preberi več
FB Migimigi WIZ stres 2018
V redu sem, ampak pod stresom pa tudi
04.04.2018

Vse je v glavi, pravijo. Če si vesel, se nasmehneš, enako pa velja tudi v drugo smer. Zato se potrudi poleg telesne priprave dovolj časa in energije vložiti tudi v psihično pripravo samega sebe. 

Preberi več
Resnicnofajn wiz avto voznici blog
Pravila so zato, da se kršijo. Ampak ne na cesti!
12.12.2017

Pot do vozniškega izpita vsakemu bodočemu vozniku postreže z enakim nizom manjših izzivov. Poleg opravljenega zdravniškega pregleda in tečaja prve pomoči mora vsak kandidat osvojiti tudi aktualne cestnoprometne predpise ter seveda, samo vožnjo. 

Preberi več
WIZ Zebra 600x400
Stop, zebra na cestišču!
15.11.2017

V vrtcu in osnovni šoli učijo otroke, kako je potrebno ravnati, preden prečkajo cestišče na prehodu za pešce.

Preberi več
Resnicnofajn.si blog zadrga
Zadrga ni le del oblačila
11.09.2017

Prispevaj svoj delež k bolj tekočemu prometu. O delu na cesti ali zapori ceste nas bodo že veliko pred zastojem začeli obveščati preko ustrezne prometne signalizacije.

Preberi več
TELEFONI WEB
Kdaj je čas za internetno dieto?
22.08.2017

»V prihodnosti bo vsak doživel svojih 15 minut slave,« je bil Warholov znameniti rek in ni se motil. Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat so marsikoga z običajnim življenjem povzdignili v višave, brez da bi v življenju naredil kaj zgodovinsko pomembnega.

Preberi več
WIZ blog kriptovalute
Kriptovaluta: prihodnost finančnega poslovanja?
30.07.2017

Digitalna valuta oz. kriptovaluta je decentralizirana valuta, ki temelji na šifriranju za nadzor nad transakcijami in postaja vse bolj priljubljena med tehnološkimi privrženci.

Preberi več
primozbregar.com 260
Iskanje mobilnega telefona - za Androide in iOSe
07.02.2017

Mobilni telefon je postal pripomoček, brez katerega danes enostavno ne gre. In ko se zgodi, da telefon izgubiš ali ti ga celo ukradejo, se zdi kot da bi izgubil pomemben del samega sebe. Ampak ni še vse izgubljeno! 

Preberi več